да ама не става за неговия мотор а е за новите мотори
Известие
Collapse
No announcement yet.
Термостат?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеда ама не става за неговия мотор а е за новите мотори
Comment
-
Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщениеТака разбрах значи трябва да е на 83 градусаутре ще си купя БЕХР
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
didod предполагам че това ми е номера на шасито:ZAR91600006001687,но имам и още един номер кои мисля е на двигателя:AR162010005088.Ако можеш кажи ми нещо за този термос,че немога да спя вече!...Днес проверих в друг магазин освен "Александър Ауто-Пловдив".За разлика от тяхната цена 94лв ми казаха 66лв(френски).Незнам какво да правя.Искам наи-доброто....ПОМОЩ!!!....
Comment
-
Значи мотора ти е като на колегата жорккоо. Утре ще кажа точно кой термостат е за ваште мотори. Ако някой друг дотогава не обади де.А и Търтея беше пуснал една табличка за температурите за всеки вид .
Comment
-
Maй и аз съм за смяна за термостат...
От известно време насам, при движение в града с около 60-70км/ч. (Цариградско), температурата си стои някъде между 70 и 80 градуса, като се има предвид, че сега и времето се постопли.
Т.е. стрелката е на 1/3 над чертичката за 70 градуса. Ако това след 50 е 70 градуса де, малко странно е разграфен този уред...Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеMaй и аз съм за смяна за термостат...
От известно време насам, при движение в града с около 60-70км/ч. (Цариградско), температурата си стои някъде между 70 и 80 градуса, като се има предвид, че сега и времето се постопли.
Т.е. стрелката е на 1/3 над чертичката за 70 градуса. Ако това след 50 е 70 градуса де, малко странно е разграфен този уред...
156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
аз 2 пъти сменях сетмостат и пак много трудно и бавно загрява. накрая е Неберемеда се сетихме да измерим температурата в казанчето и О Боже!!! при показание 70 градуса на таблото в казанчето температурата е 87 градуса....демек термоса си е ок. требе да се сменя температурен датчик. понякога и в това е проблема.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщениеЗдравейте колеги отново за термостата ви благодарясега да попитам къде се намира този датчик за водата...
156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеПо старият мотор има два датчика ,единият е на термоса ,а другият е на блока.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
Comment